HEZZ YA WEZZ е най-големият фестивал по ориенталски танци (belly dance) в България, организиран от УАРДА
Тази година е неговото 5-то царско издание!
Едно събитие, пълно с красота и емоции, което несъмнено ще запомните!

В рамките на 4 дни ще сте част от:

СЕМИНАРИ СЪС СВЕТОВНИ МАСТЪРИ
ГАЛА СПЕКТАКЛИ
МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС
ВЗРИВЯВАЩО ПАРТИ 

Посещаван от стотици ученици от над 20 страни!
Не пропускай да си част от това!

 

ГРАФИК СЕМИНАРИ

Ако си начинаещ, не се колебай да посетиш фестивала!
Някои от семинарите са подходящи дори и за ученици с много малък опит.
Пиши ни и ще те насочим кои са най-подходящите за теб опции!

ПАКЕТИ И ЦЕНИ НА СЕМИНАРИ

МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС

БОГАТ НАГРАДЕН ФОНД
Професионални костюми, пълни пакети за фестивали в целия свят, бижута, аксесоари, козметика и много други!

ХОТЕЛ

Локацията на 5-тото царско издание на Hezz Ya Wezz е известният СПА хотел Царско село.
🎪 Уникална бална зала за семинари и спектакли 🥘 Ресторант, сервиращ българска кухня 🍸 Бар с всякакви напитки 🏊‍♂️ Спа зона с два басейна
🛏️ Елегантни и реновирани стаи с климатик и тераса 🧖‍♀️ Сауна, джакузи, парна баня и хамам 💆‍♀️Център за масажи и красота 🏋️‍♀️Фитнес

Накрая, но не на последно място! Хотелът е разположен на Околовръстен път в София, в полите на планина Витоша, което обещава свеж въздух, красиви гледки, спокойствие и пълно отдаване на танци, почивка и забавление.
Същевременно пък цетърът на София е само на 8 км, а публичният градски транспорт спира на 3 минути от хотела.

ПРЕПОДАВАТЕЛИ 2023

МОХАМЕД ШАХИН

Вдъхновяващ преподавател, световно-известен хореограф по ориенталски танци и арабски фолклор. Един от най-търсените танцьори в момента заради прецизната му техника, харизма и познанания във всички ориенталски стилове. Роден в Кайро, той разработва сложна методология на обучение, заради която пътува по цял свят. От 2004 г. живее в Ню Йорк.

МОХАМЕД КАЗАФИ

Един от най-добрите египетски хореографи в момента. Известен е по целия свят като един от основните солисти на легендарната национална египетска трупа на Махмуд Реда. Обичан заради превъзходната си техника, елегантния си стил и способността му да преподава хореографии изключително чисто и ясно. Основател е на Kazafy Troupe с филиали в над 20 държави.

КАРИМ ГАД

Египетски международен мастър-преподавател, съосновател и съдиректор на танцова компания Bellmasry в Париж, където живее от 10 години.Световен хореограф известен със своята прецизна техника и пъстри хореографии във всички стилове на египетския танц. Още от дете любовта към изкуството го кара да открие и изучава изкуството на пеенето, музиката, поезията, перкусиите, актьорството и танца.

ПРИНЦ КАЯМЕР

Носител на световната титла “Любим ориенталски танцьор на годината” с 20 години опит в ориенталските танци. Преподавал в над 40 страни и обучил редица професионални танцьори. Хореографиите му са спечелили над 100 златни медала на различни конкурси. Един от най-запомнящите се изпълнители и инструктори по ориенталски танци в момента.

ЕЛЕНА ЛОВ

Историята на Elenalove от Украйна е много интересна. От успешен нотариус до световно известен изпълнител по ориенталски танци, международен преподавател, хореограф и основател на проекта BASHA EVENT. Печели корони от престижни фестивали по целия свят, включително и Египет. Учител, известен със способността си да овладее всеки танцов стил, и артист, пълен с креативност.

УАРДА

Професионален танцьор и инструктор по ориенталски танци. Организатор на най-големите ориенталски събития у нас. Притежава чист египетски стил, ярка емоция и силна техника. Преподава активно у нас и в чужбина. Арабоговоряща, с богат опит като артист в Египет, работила с редица оркестри. Участва в музикални клипове в известния арабски ТВ програми.

ЯХАЛОМ ХАДАР

Експерт в различни белиденс стилове и салса. Има собствена школа по ориенталски танци и латино, разположено в Израел. Преподава повече от 18 години, от начинаещи до професионалисти. Провежда артистични уъркшопи и участва в най-големите фестивали в света Създател и продуцент на първата международна конференция “BELLYZOOM INTERNATIONAL” в сътрудничество с учители от Израел и чужбина.

БОРЯНА ДИМИТРОВА

Преподавател с богат опит в танцовото изкуство, специалност са й ориенталските танци. Носителка на редица отличия от престижни международни конкурси за професионалисти. Основава школа за ориенталски танци SARAB, в която обучава ученици в нива от абсолютно начинаещи до професионалисти. Освен с преподавателска дейност, се занимава и със създаване на шоу програми. Зад гърба си има множество телевизионни изяви.

ВИОЛЕТА ВЪЛЧЕВА

Професионален танцьор, хореограф и инструктор по ориенталски танци. Финалист в професионални категории, а по-късно и съдия в международни конкурси по ориенталски танци. Квалифициран преподавател с множество обучения, основател на школа по ориенталски танци Бадрия, ръководител и хореограф на професионалната шоу бели денс група – Violeta Dance Company и създател на образователните курсове Ракс Академия.

КАТРИН

Професионален режисьор и танцьор по ориенталски танци с международни награди. Занимава се с различни видове изкуства от дете: балет, народни танци, актьорство. Две години играе в театрална трупа „Алма Алтер“. Завършва НАТФИЗ със специалност Кино и ТВ режисура. Страстта й към Изтока я води няколко пъти в Азия, където се влюбва в ориенталските танци. Танцува белиденс от над 10 г. и е ръководител на танцова формация "Шахира".

МИЛЕНА ВИДЕНОВА

Професионален танцьор и преподавател по ориенталски танци. Организатор по професия и по душа, тя е един от основателите и организаторите на НУР. Официално сертифицирана в стил Реда от прекия му наследник - Мохамед Казафи. Изучава ориенталски танци при едни от най-големите мастер преподаватели от Европа и Египет. Има собствена школа за ориенталски танци в София с над 10 история.

!!!ОТВАРЯМЕ РЕГИСТРАЦИЯТА ДО БРОЕНИ ДНИ!!!

Виж избрани моменти от
предните издания на HEZZ YA WEZZ

2022

2019

2018

2017

ОЩЕ МОМЕНТИ ВИЖ В НАШИТЕ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

hezzyawezz@abv.bg