ZEINA Belly Dance Weekend in Plovdiv

Време е да създадем история, време е да направим нещо голямо и в Пловдив! Вторият по големина град в България заслужава най-сетне да приюти международно събитие по ориенталски танци.

И не, това не е шега, макар че ще започнем именно на 1 април.

Не пропускайте belly dance уикенд ZEINA
A какво значи „зейна“? Думата значи красива и това не е случайно, защото ще създадем нещо наистина красиво.

Качеството е доказано, защото организаторът е WARDA, а настроението и емоциите ще са на ниво, защото съорганизатор е DALIDA DANCE. 

ГРАФИК

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

ФАРЕН БЕН АЗИРА е първият мъж, танцуващ ориенталски танци в Италия. Започва артистичната си кариера през 2001 г., воден от дълбок интерес към арабската култура. 
Завършил е факултета по „Арабско-ислямски изследвания“ към университета L‘Orientale в Неапол.  
Преподава ориенталски танци от 20 години. Изнесъл е шоу програмата си в безброй ресторанти, кабарета и частни партита в Италия.
В момента преподава на фестивали в Европа, Азия и Америка, както и на един от най-големите фестивали в Египет Raqs Of Course.
Неговият танц се характеризира с енергичен стил, пълен с прецизна техника, сила и чувствeност.

ПРИНЦ КАЯМЕР има 20-г. опит в ориенталските танци. Преподавал е в над 40 страни, сред които Белгия, Чехия, Холандия, България, Египет, Кипър, Япония, Франция, Португалия, Германия, Израел, ОАЕ, Финландия, Англия, Естония, Сърбия, Швеция, Русия, Украйна.
Обучил е редица професионални танцьори и неговите хореографии са спечелили над 100 златни медала на различни конкурси.
Носител е на световната титла “Любим ориенталски танцьор на годината”.
Известен със своята техника, енергия и силна емоция, той е един от най-запомнящите се изпълнители и инструктори по ориенталски танци в момента.

УАРДА (WARDA) е професионален танцьор и сертифициран преподавател по ориенталски танци. Преподава в България и чужбина (Гърция, Сърбия, Украйна, Германия, Египет, Русия, Израел). 
Организатор на единствения фестивал по ориенталски танци у нас HEZZ YA WEZZ. Финалист на международни конкурси по света, а впоследствие и съдия.
Участник в международната трупа за египетски фолклор на Мохамед Казафи. Дълбоко свързана с ориенталската култура, тя говори арабски език и дава уроци по египетски диалект в своята школа WARDA. С богат опит като шоу изпълнител в Египет на сватби, кораби и 5-звездни хотели. Участва в музикални клипове на арабски звезди, прожектирани по известния ТВ канал Mazzika. Освен танцови тренировки в България, тя провежда и теоритични лекции за различните египетски стилове.

 

БОРЯНА ДИМИТРОВА е преподавател с богат опит в танцовото изкуство. Нейна специалност са ориенталските танци.
Носителка е на редица отличия от престижни международни конкурси за професионалисти в сферата на ориенталските танци.
Основава школа за ориенталски танци SARAB, в която обучава ученици в нива от абсолютно начинаещи до професионалисти.
Освен с преподавателска дейност, Боряна се занимава и със създаване на шоу програми. Зад гърба си има множество телевизионни изяви.

Анна-Мария (DALIDA) се занимава професионално с танци от дълги години. В Макар по специалност да е завършила право, започва развитието си като треньор в град Пловдив и отваря собствена зала за Ориенталски танци. 
Организатор е на танцови семинари, на които гост учители са най-добрите преподаватели в България като Боряна Димитрова, Warda и Лилия Божинова (фюжън). Целта й е да популяризира повече стила в Пловдив.
Участва в множество фестивали и тв предавания, като някои от тях са „България търси талант“, HEZZ YA WEZZ, NUR и др.
Получава сертификати за обучение от някой от най-големите имена в ориенталските танци.

ЦЕНИ

КОНКУРС

Международното състезание ще бъде оценявано от нашите международни предпоаватели Фарен Бен Азира и Принц Каямер. 

Очаквайте скоро допълнителна информация за награди и такси за участие. записвания и инфо свържете се с нас във фейсбук страницата ни или на мейл wardabg@abv.bg.